Virtuele machines
volledig naar wens

Bij NewVM is het mogelijk om binnen 15 minuten al aan de slag te gaan. Selecteer het gewenste besturingssysteem, geef jouw voorkeuren aan en wij configureren de VM.

De cloud server wordt volledig naar jouw wensen ingericht en direct opgeleverd, zo eenvoudig kan het gaan.

Jouw virtuele machine is binnen 15 minuten beschikbaar

Een op maat gemaakte machine, binnen een kwartier beschikbaar volledig afgestemd op jouw wensen.

Hyper-V Virtualisatie

De virtuele servers worden met behulp van onze speciale ‘in house’ gemaakte software op ons platform gecreëerd.

Ons uitgangspunt is de beveiliging en performance optimaal te laten werken, daarom zijn de virtuele servers volledig afgescheiden van elkaar.

Voor de Windows VM’s gebruiken we Hyper-V 2019 en 2022. Dit is Microsofts eigen virtualisatiemethode.

Windows VM

NewVM is een van de weinig aanbieders die volwaardige Windows VM hosting leveren en loopt hierin voorop in de wereld van cloud providers. Bovendien is NewVM een Microsoft Tier-2 hostingpartner. Door deze samenwerking sluiten onze producten perfect aan op die van Microsoft.

Datacenters

NewVM neemt ruimte af bij drie topdatacenters in en rond Amsterdam: Equinix-AM1/2, Equinix-AM3 en Dataplace Hoofddorp. Wij zijn uiterst kritisch bij het selecteren van de datacenters.

Prijzen

Wist je dat je al vanaf €28 een abonnement bij ons kan afsluiten? Daarnaast zijn al onze VM-producten maandelijks opzegbaar. Zo ben je verzekerd van de beste en meest passende keuze.

Klantenportaal

Jouw organisatie beheert zelf de servers via de NewVM klantenportaal. Je houdt dus alles zelf in de hand. Dit portaal maakt het mogelijk om nieuwe virtual servers aan te maken, een account te administreren en jouw private netwerken te beheren. Bovendien is het mogelijk om private servers te stoppen, te herstarten en te her-installeren.

Stel je VM-pakket samen en bestel direct

NewVM biedt veel verschillende VM-pakketten aan, zodat wij altijd de best passende kunnen implementeren voor jouw organisatie. De pakketten zijn ingedeeld naar harddisk, werkgeheugen en CPU-capaciteit.

Interesse in onze diensten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten of ben je benieuwd naar de offertes?

Neem dan contact met ons op voor de beste IT-oplossing voor jouw organisatie.

T +31 (0)85 – 130 7280

Daarom kies je voor NewVM

Wij ontzorgen onder andere: