Wat is onze kracht

De kracht van NewVM zijn onze professionals die met een diepgewortelde passie voor het vak altijd klaar staan voor de klant. Bij NewVM staat kennis en het uitbreiden van deze kennis centraal. Hierdoor zijn wij in staat om altijd in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en weten wij wat er speelt binnen de IT-branche. Onze professionals zijn bereid om die extra stap te zetten voor onze klanten. NewVM weet altijd de beste state-of-the-art oplossingen te bieden.

Ons karakter

Voor NewVM staat innovatie centraal. Wij streven naar het hoogst haalbare en zijn ons bewust van de pioniersrol die op onze schouders rust. NewVM is sinds de start van het bedrijf in 2015 bezig met innovatie. Dit is te zien aan onze positie in Cloud Orchestration: wij lopen hier voorop en hebben dit volledig binnen onze organisatie ontwikkeld. Daarnaast ontwikkelt NewVM services voor Microsoft en Linux platformen. De pioniersrol van NewVM is in alles verweven, net als het belang van de klant dat vanzelfsprekend op de eerste plek staat. 

Onze visie

“Een innovatieve houding ten aanzien van de gehele IT-branche, waarbij NewVM als pionier altijd vooruitstrevende oplossingen zoekt, waarbij de klant centraal staat en waar de techniek ondersteunend is. Dit realiseren wij met onze developers en engineers die extreem vaardig zijn in hun vakgebied.”

Certificeringen

Sinds 2020 voldoet NewVM aan de ISO-norm 27001:2013 op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast voldoen wij aan ISO 9001:2015 voor kwaliteitsmanagement en voldoen we aan de NEN-norm 7510-1:2017 op het gebied van zorg- en informatiebeveiliging. Voor ons is het vertrouwen van de klant een belangrijk aspect, daarom laten wij ieder jaar interne en externe audits plaatsvinden. Zo kunnen wij jaarlijks onze certificaten tonen en garanderen wij de hoogst haalbare normen.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten sturen ons een heleboel glimlachen en we vonden ze geweldig

Tim Roosenboom

Senior ICT Consultant, VDP Automation

Vanaf het eerste uur een uitstekende ervaring

“Al jaren klant van NewVM. Snelle reacties, zelfs als je het het minst verwacht. Wij zijn erg blij met NewVM als partner in maatwerk oplossingen.”

4 Feb 2022

Tjeerd Kalf

Technology Manager, AXS ict

De partner die altijd voor je klaar staat

“Sinds de oprichting werkt AXS ict met veel genoegen samen met NewVM. Wij houden van persoonlijk contact, korte lijnen en goede technische kennis. Daar kunnen wij op vertrouwen en dat is precies wat wij nodig hebben.”

19 Apr 2022

Daarom kies je voor NewVM

Interesse in onze diensten?

Wil je meer informatie over onze producten en diensten of ben je benieuwd naar de offertes?

Neem dan contact met ons op voor de beste IT-oplossing voor jouw organisatie.


Vrijblijvend onze Windows servers voor twee weken testen behoort ook tot de
mogelijkheden.

T +31 (0)85 – 130 7280

Bezoek ons hoofdkantoor
voor meer hulp

NewVM BV
‘s-Gravenweg 31
2901 LA, Capelle aan den IJssel

Wij ontzorgen o.a: