Server keyboard 1

Cloud hosting

Bent u op zoek naar een high-availability Windows VM en wilt u snel aan de slag? Bestel dan een Windows Virtual Machine van NewVM.

Stabiele en snelle virtual servers zijn de basisblokken van cloud hosting. Wij gebruiken al sinds 2008 Hyper-V failover clusters om het stabielste platform te garanderen. Het basisprincipe is een extreem veilige dataopslag (ReFS & tripple-mirror S2D, gecombineerd met zware server nodes die bewaakt worden door ons high-availability systeem. De servers kunnen, indien nodig, het werk van elkaar overnemen.

Harddisk performance

Wij gebruiken lokale enterprise klasse flash opslag die met 40 Gigabit-verbindingen onderling zijn verbonden tussen de HyperV compute nodes. Als premium cloud provider investeren wij meer in de hardware om de performance te garanderen. Onze opslag bestaat volledig uit flash; NVMe en SSD.

Technologie

Voor de realisatie van Windows virtual servers gebruiken wij Microsofts HyperV virtualisatie-oplossing in combinatie met Storage Spaces Direct (hyperconverged). Voor backups gebruiken wij VEEAM backup software. Als firewall en loadbalancer zetten wij Sophos in.

Windows VM pakketten

U kunt kiezen uit verschillende VM pakketten. Deze zijn ingedeeld naar harddisk, werkgeheugen en CPU-capaciteit.

Microsoft tier1 csp

Microsoft partnership

Wij zijn één van de weinige cloud providers die volwaardige Windows VM hosting leveren. Daarnaast zijn wij een Microsoft Tier-1 hostingpartner. Door de nauwe samenwerking sluiten onze producten perfect aan op die van Microsoft. Tevens zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Microsoft Premier waardoor onze software altijd up-to-date is.

Office

Enterprise oplossingen

Veel van onze Windows-klanten nemen in één keer meerdere virtual servers af die voor het hosten van online werkplekken of een enterprise-class applicatie worden gebruikt. Onze infrastructuur is uitermate geschikt om dergelijke private clouds te faciliteren.

New VM hosting cluster network